× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
karry
29 ноември 2022

Уважаеми потребители,

С оглед на постъпилите коментари сме нанесли окончателни промени в играта Табла.
Вече, ще имате опция в панела за настройки в самата игра да избирате как да се завърта зара.

Прилагаме ви скрин за по-добра ориентация от къде можете да си зададете по какъв начин желаете да ви се завърта зара!
При сложена отметка в квадратчето, зарът ще се завърта с анимация, а без отметка, ще се завърта статично.

__DaRReW__
29 ноември 2022

Каквото и да правите,винаги ще има недоволни,мрънкачи и разбирачи. Угодия никога няма да има. Всеки иска подобрена графика,но когато се направи нещо,лошо е.

maria51
29 ноември 2022

Не виждам какво лошо съм написала?От осем години съм в Джаги и все пак имам някакви наблюдения.

analitik99999
30 ноември 2022
InterceptorMan
01 декември 2022

Кога ще коригирате резултата от падане в игра без взет пул...обикновено се пише 2,т.е. при общия сбор от победи би следвало да се добавят две точки/игри/за печелившия?Убеден съм че не е трудно да се направи тази корекция!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах