× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
ЦАР
23 март 2022

Уважаеми потребители,

Днес пуснахме нова и подобрена мобилна версия на Белот. Молим за Вашата обратна връзка.

Благодаря!

Екипът на djagi.com ви пожелава приятна игра!

23 март 2022

ЦАР, от изключително висок клас Samsung Galaxy с над 6 инча дисплей. Не мисля, че проблемът е там. Къде мога да Ви приложа скрийн, за да се обоснова визуално?

ЦАР
23 март 2022

Prana,

Моля изпратете sreenshots на [email protected].

Благодаря

23 март 2022

ЦАР, изпратих скрийн на посочения от Вас мейл. Изпаднах отново в обяснителен режим, дано съм успяла да очертая проблема. Благодаря Ви и хубава вечер!

ЦАР
24 март 2022

Prana,

Много благодаря за емайла и детайлите. Днес ще го обсъдим с програмистите и ще променим възможно най-скоро.

ЦАР
24 март 2022

Prana,

Само да поясня, че какво е обявено се вижда и в горния ляв ъгъл - https://prnt.sc/osoxdhyRwK96. Ще опитаме да намелим менюто, но това най вероятно ще направи недоволни тези, които играят на по-малки екрани, тъй като при тях няма да се вижда вече така добре.
Има ли други потребители, за които това е проблем?

24 март 2022

ЦАР, разбирам Ви! За да не се окаже проблем за потребителите с по- малък дисплей, предложението ми беше не да се намали панела с анонсите (защото това пък от друга страна би създало дискомфорт), а да се издължи и стесни вертикално, следейки контурите на мобилните устройства. Разбира се, внасям това само като предложение. Благодаря на Вас и целия екип за ответната реакция. Успех!

ЦАР
24 март 2022

Ако го издължим, това означава да се променят позициите на бутоните и тогава ще са недоволни тези, които са свикнали да ги цъкат машинално (правихме вече подобен експеримент)

24 март 2022

Поздравления за бързата корекция! Дано този интерфейс се одобри от масата потребители. Благодаря Ви!

hatebreed
24 март 2022

През какъвто и браузер да играя пак ме изхвърля телефонът ми е хаулей П 40 лаит. Преди минутки пак ме изхвърли то Н е смея вече да отговоря на някой във чата

Yavor79
26 март 2022

При мен върви добре, само че изобщо на мобилния сайт май няма чат

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах