× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
karry
05 февруари 2022

Уважаеми потребители,

От днес стартираме Викторина в Общия чат с избрани специално за вас категории с различни въпроси.
Категориите са 6 и във всяка категория, ще има по 5 въпроса на които трябва да отговарят 2 отбора.
Отборите, ще са мъже срещу жени. Като всеки отговорил първи с верен отговор печели 1 точка.
След края на викторината сборът от верни отговори, ще оглави отбора като краен победител.

Спечелилият отбор, ще бъде награден индивидуално, а потребителя с най много верни отговори, ще спечели специална награда.
-Участниците от спечелилия отбор с верни отговори печелят по 10 кредита.
-Участникът с най много дадени верни отговори печели 20 кредита.

Отпадналият отбор печели виртуално потупване и усмивка в Общия чат!

Викторината, ще стартира всяка събота от 19:00 часа и ще приключва до изчерпване на въпросите.

Призоваваме ви за честна и спортсменска игра без да използвате допълнителни източници. Разчитаме на знания и коректно отношение.

Екипът на djagi.com ви желае успех!

PUMA-
05 февруари 2022

Този час не може ли да се промени да не е 19:00 часа примерно да е 21:00 часа защото в 7 часа не ми е удобно и изтървам цялата игра емотикона

06 февруари 2022

Нормалните хора по това време са на маса и се веселят със семейството си. А по-късно едва ли ще са адекватни след консумация на алкохол. Може да се направи компромис да е от 17:00 до 18:30.
Успех и усмихнат ден!

PUMA-
06 февруари 2022

svirep_amatior ти да не стана ясновидец че знаеш че хората са на масата емотикона

_ZloboMiR_
06 февруари 2022

Какъвто и да е часът, все ще е неудобен за някого. Може би анкета с 5-6 опции - 17, 18, 19, 20, и 21 часа?

06 февруари 2022

Аз имам забележка към половинчати отговори от типа на : Радославов,Майкъл или маргарет някоя си.

Мисля,че не е правилно.

Ангелско_Момиче
07 февруари 2022

Свърши ли вече викторината?

07 февруари 2022

_ZloboMiR_ ми да ще има и такива хора който не им е удобед часът на Викторина емотикона

dReam_
07 февруари 2022

Аз също имам изискване отговорът да е пълен, а не от типа на Майкъл, лос и подобни. Кой Майкъл, кои лос?
Подкрепям Feel_Good_Inc

EleniW
12 февруари 2022

Как се записва за участие във викторината?

dReam_
12 февруари 2022

Не се записваш. В общия чат четеш в 19.00 часа. Мъже срещу жени сме. Задават въпрос и се отговаря.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах