× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
SavataIvanov
09 септември 2021

Предложението ми е да се върнат истинските правила на играта Реми , както бяха 2014 когато за пръв път посетих сайта и се запалих именно заради тази игра . Не се играеха 3 раздавания (освен когато се наложи ) , играта свършва ако някой играч натрупа 51 или повече точки . Също така имаш право да вземеш отдолу карта независимо дали ще сваляш или ти е просто удобна , не като сега да е задължително да свалиш ...... Не знам дали играчите на реми ще прочетат темата , нито колко от тях знаят истинските правила . Също така е под въпрос на кой как му харесва - истинската игра или тази модифицирана версия . Благодаря за вниманието .

Премахни рекламата

princesa lea
09 септември 2021

Версията в момента е най-адекватна.Щом си запознат с истинските правила трябва да си наясно,че се слиза с 41,което означава,че една игра чожем да я играем по половин час.Аз не съм съгласна правилата да се променят.

SavataIvanov
12 септември 2021

Да се слиза с 31 нека остане ... емотикона

STOYAN-ST
16 май 2022

Здравейте играта Реми не е сантасе,минималният брой на играчите според правилата е трима.Моля направете необходимите корекции в Реми ,така че играта да не може да започне с двама играчи.

karry
16 май 2022

_Thor_, на този етап промени в играта Реми няма да се правят!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш