× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
admin
22 март 2021

Уважаеми потребители,

Моля споделете Вашето мнение за промените, които трябва да се направят в платформата.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

03 юни 2024

Би било хубаво флаш игрите да ги направите достъпни без сваляне на приложението ,мисля че би имало и повече играчи който биха ги играли ако не се налага да се сваля приложението ... Хубав ден !

nepokolebima
25 юли 2024

Да отпадне в сварата, когато не си ВИП и направиш над 400к да те задължава да играеш само на големи маси!

Pencheff
27 юли 2024

Нопълно подкрепям изказвато на Genius-shit
Това постоянно чакане на играчите в белот да им се падне "силен играч" много ме дразни!
Чата единствено се ползва за обиди, което ми подсказва защо сме на това дередже!

13 юли

Това, което трябва да се направи е да имаме възможност или избор да гоним блокиран потребител. След като съм го блокирала значи ми е меко казано неприятен, противен или гнусен за гледане. Нормално и редно би било да имам възможност да го изгоня от масата си, особено след като съм VIP.

Liter_Djak
13 юли

Подкрепям предложението на --chance-- емотикона

1705_0517
13 юли

Здравейте,
попадала съм в сходни ситуации и не е приятно, признавам. Това са единици, които нямат нищо по-полезно за вършене и предпочитат да са досадни(меко казано). Преследване има по масите, така е, но бих разграничила изгонването на профил с ВИП и без такъв... и като следствие не бих се съгласила за подобна опция. Не защото искам задължително да контрирам, а защото ако се разсъждава малко в повече, би трябвало да се осъзнае, че потребителите на подобни платформи, като тази, почти винаги заплащат(може и нерегулярно) за ползването на услугите предоставени им. В този ред на мисли, какво право има равнопоставен профил със същите права (заплатен ВИП) да изгони друг ВИП от масата за игра? Да ограничаваме достъпа на останалите до нас самите, до споделеното инфо, това вече ни е вече предоставено. Самото блокиране(невъзможността за партниране), както и инкогнито опция, също спиране на чатове. Но единствено на база личностни интереси или пък различия, ах и харесване*… да се гоним от игра, ние потребителите, според мен малко или много води до анархично разделение. Все пак трябва да сме с еднакви права всички - нали заплащаме за предоставените услуги. А и няма да е изобщо рационално за притежателите на тази платформа. Само си представям, как ще ме гонят от игра и в един момент след неуспешни опити желанието ми да опитвам и още ще се изпари* просто. Аргументи предоставям за нерационалност, но решение за подобен проблем нямам. За мен изборът да се преместя на друга маса или тоталният ИГНОР остават като последен ход.

karry
23 юли

Здравейте,
опция да се гони потребител от масата, няма да бъде изпълнена. Това е политиката на сайта и многократно сме обяснявали мотивите за това решение.
Предоставили сме Ви опция да блокирате и ограничите даден потребител да не Ви сяда като партньор. Като опонент има право да играе срещу Вас и правото да изберете дали да останете в игра е изцяло Ваше.
Ако не желаете да останете в игра, хикса е горе в дясно и избирате друга маса за игра!

Слънчево лято!

StaraBaraba
24 август

Здравейте,
Предложението ми е блокирания потребител да не може да сяда на маса, когато домакин е този който го е блокирал.
Нека това, че е домакин му дава право на масата му да не сяда “неприятен” (блокиран) за него потребител.

Благодаря!

Liter_Djak
26 август

Това наистина е доста досадно. емотикона

didi34
03 септември

добър ден,ако можете да направите домакина на масата да избира секундите за реакция ще сте златни,и тогава ще се видят играчите и тия които ползват сайта за ХОТЕЛ ДА ДРЕМЯТ благодаря за вниманието и приятен ви ден

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах