× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
sashko124
27 декември 2018

Моя списък:

1. Да се разхождам

2. Последните глътки кафе, когато има все още не разтворена захар и е най-сладко емотикона

3. Да си говоря с приятели за
4. Да снимам емотикона емотикона емотикона

zzccgg
27 декември 2018

Да обичам и да бъда обичана! емотикона

dReam_
27 декември 2018

Започвам със сутрешното кафе с цигара и ще спра, защото списъкът е дълъг.
Всичко онова, което ме кара да се усмихвам, да се смея и да се чувствам добре ме прави щастлива.
емотикона

_Phonex
27 декември 2018

емотикона като стана първата мисъл да си пусна кафе рано сутрина емотикона започна разходката вънка емотикона

Magitta
27 декември 2018

Едно от малкото неща, които ме правят истински щастлива е усмивката на дъщеря ми.Безценно е! емотикона

Knightley3
29 декември 2018

Да прекарвам време със семейството си.

_oOo_oOo_
31 декември 2018

Малките неща са малък жест ,едва неуловим.Вечер преди сън една целувка от дете с пожелание за лека нощ.Сутрин с целувка от любим с думите ,,Добро утро''.Среща с възрастенчовек с добра дума,и видиш лицето му как се промени с едно Добър ден.Малките неща са едва доуловими.Една добра дума и светът става по-красив. емотикона

bih_te
09 януари 2019

Малките неща,поднесени в точния момент и по точния начин са най ценни.понякога дори и една вафла поднесена с усмивка има учудващ ефект.опитайте.

djakoto
23 март 2019

Нашите интереси определят действията и решенията ни.
Трябва да умеем да се поставим на мястото на другите.Дали с дадено наше действие няма да ги нараним ,обидим,навредим.
В живота ни има хора и неща,които са над всичко.Заради тях бихме зарязали,кариера,амбция,цели.Всяко едно наше решение се ръководи от това"Какво ще стане с тях ,ако..."
Имаме нужда да се събудим за радостта ,топлината,да бъдем обичливи, услужливи.Да се радваме на чуждите успехи.Да загърбим битовизма.Една усмивка ,едно благодаря,хубав ден,няма да ни струват нищо.
Моите деца и съпругът ми винаги казват следното след като се нахранят-"Благодря Господи,че ни нахрани,благодаря мамо за вкусната вечеря(закуска,обяд)".
Това ме прави изключително щастлива.Или" мамо днес си много красива,обичам те."По няколко пъти на ден ми го казват.
Да се извисим дотолкова,че да простим на самите себе си(това е най-трудното) простим ли на себе си бихме могли да простим и чуждите грешки.Така бихме живяли в мир със себе си.
Не забравяйте, не се раждаме на този свят само да живуркаме,ден да мине друг да дойде.. Тук сме,за да постигнем благородство,хармония , да се издигнем над простащината,след която почти всички влачат съществуването си.
Понякога съм бяла и добра.
Тогава искам сън да подаря
на всекиго. И свойта обич цяла
да счупя на парченца от стъкло,
да пръсна и добри ръце да сгрея.
И дала сок на нечие стъбло,
да пазя свойта тайна, че живея!
Петя Дубарова емотикона

Teodoslav
23 март 2019

Всеки живее живота който заслужава.
Явно щастието е нагласа на духа, без пари е по - трудно да си щастлив, но не е невъзможно.
За мен щастието е намислено понятие,щастлив съм когато срещам усмихнати и позитивни хора!
Щастливите хора невинаги имат всичко.Но те винаги се възползват от създалата се ситуация.
Умните хора знаят как да си направят живота щастлив и знаят , че света не се върти около тях.
Хората с множество интереси живеят не само най-дълго, но и най-щастливо! емотикона емотикона

-FouR-
преди 10 часа

Хората да са ХОРА поне малко да приличат на ЖИВОТНИТЕ това искам АЗ

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах