× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Зафър Небесний
25 септември 2014

Здравейте,

От днес може да изпробвате късмета си на новата Бонус игра. Играта е забавна и достъпна за всички потребители, независимо дали са с VIP статус или не. Първото завъртане за деня е безплатно, всяко следващо е 1 кредит.

Всеки има шанс да спечели различни награди - 500, 2000 или 5000 чипа за Свара; 1, 2, 5 или 15 кредита; 3, 30 или 60 дни VIP и големият джакпот - 60 дена вип 50 кредита и 10к чипове. А може да получите и втори шанс за безплатно въртене.

Играта е направена с цел да допренесе за повече приятни моменти в сайта, като получите повече бонуси. С чиповете може да се позабавлявате на масите за свара, със спечелените кредити да подарите на приятел малко добро настроение, като като поздравите с песен или му изпратите подарък или картичка.

Пожелаваме на всички късмет и много награди!

Екипът на Djagi.com

Meri90
19 декември 2014

Бонус игра няма ли да я има вече? емотикона

alone
19 декември 2014

Едно хубаво нещо имаше в тоя сайт и ако го махнаха... (dull)

sir_JIaHceJIoT
19 декември 2014

Здравейте!
Жалко, че вече няма бонус игра!
Беше хубава и добре реализирана идея. Малко ми напомня "колелото на късмета", ама липсваха девойките емотикона
Лично на мен ще ми липсва, играех редовно и много ми харесваше. Разбирасе често не печелех нищо или опитаи пак, НО спечелих ВИП-60 дни, много чипове за Свара/която заиграх благодарение на бонус играта/ и доста кредити.
Също ме потикна да влизам в сайта всеки ден, поне да врътна колелото, защото нямам време да играя редовно и преди сядах два-три пъти седмично да 'цъкна' някой Белот.
Благодаря и поздрави
Похвала за работата по сайта и развитието с годините за целя ЕКИП
(clap) (clap) (clap)
Знам Ви от години емотикона емотикона емотикона

diorgiothiol
19 декември 2014

Здравейте какво стана със бонус играта?

ALeX_LoVe
19 декември 2014

Кога ще има пак бонус игра?

Toli
19 декември 2014

Точно за Коледа ли решихте да спрете бонус-играта,не можахте ли да изчакате още 10на дни.ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ,много нещо раздадохте и много се набутахте сигурно, а дето смучете от всички, и дето всичко се заплаща и усмивчици, картички,подаръчета и пр.,на практика всички екстри се заплащат,малко ви идват сигурно паричките

Vili0510
19 декември 2014

Браво Toli това е истината ,но не очаквай дълго да стои написаното от теб!!!След няколко часа ще го изтрият!!!

synka
19 декември 2014

Аз току що питах за играта и ми отговориха,че временно е спряна и след Нова година ще бъде пусната отново емотикона

mene-89
20 декември 2014

Искам си Бонус ролетката а може ли да има тука Танк играта но да става да строиш и да играеш двойна с останалите хора и благодаря емотикона

Зафър Небесний
22 декември 2014

Бонус играта е временно спряна. Ще бъде пусната отново след нова година.

Тази тема е заключена от администратор!
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах