× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Форум
admin
12 юни 2014

Седмичният турнир по Белот, който ще стартира на 23 юни ще бъде с предметна награда за първото място в А и Б групи.
Имаме желание да направим няколко поредни турнира с големи награди и се надяваме по този начин игрите там да станат още по-интересни и оспорвани.

Желаем успех на всички участници и нека по-добрите победят!емотикона

Екипът на Djagi.com

admin
12 юни 2014

emaaaa, става въпрос за седмичния турнир в сайта, а не на живо. емотикона

beti_kali
12 юни 2014

как ще се проведе да участвам и аз и какви са условията

Savina_savi
13 юни 2014

А как ще се избира партньораемотикона

black eyes
13 юни 2014

Savina_savi-Изборът е на произволен принцип.
beti_kali-Записването става всеки понеделник и вторник, трябва да сте ВИП, да имате 100 изиграни игри на белот и 1 месец от датата на регистрация в сайта.

nini68
14 юни 2014

Бравоемотикона

plamen7718
14 юни 2014

успех на всички емотикона

FrozeN
16 юни 2014

Здравейте и от мен приятели,мнението ми за този организиран турнир е ,че би трябвало да се състои на живо а не в сайта.Не че подценявам възможностите на програмистите да се доближи разпределението на картите до това раздавайки се от ръцете на участниците,но все пак това е един модул и не могат да се видят пълните качества на един участник.Желая късмет на всички записали се и благодаря на целият екип,че се грижат за добрата атмосфера е сайта.

tamara_vois
25 юни 2014

все с предметни награди ли ще са турнирите? супер!

Зафър Небесний
25 юни 2014

Наградата на печелившия в А група - speed_fox - в употреба, пържоли + бира

Зафър Небесний
27 юни 2014

И другия победител в Б група - cricket_b4

Тази тема е заключена от администратор!
Бисквитките в браузъра Ви ни помагат да предоставим нашите услуги. С влизането в Djagi Вие се съгласявате да ги използваме. Научи повече Разбрах