× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
tishou78
17 февруари 2012

Мисля че при сегашното положение тази забрана е ненужна.Неискам всеки с който искам да играя да го вкарвам в приятелите си.

Премахни рекламата

monika67
17 февруари 2012

емотикона и аз съм ЗА

CECI_I_BEA
18 февруари 2012

tishou78-хубава тема дано я приематемотикона

jk2cool
25 февруари 2012

А искаш ли 3 кила банани?емотикона

_Silence
25 февруари 2012

...аранжирани с мандарини, праскови, кайсии, ай без дини?емотикона

tishou78
25 февруари 2012

Ами аз съм тук да се забавлявам и искам да играя с различни хора а не само с едни и същи.За две игри с някои трябва да го добавям.Така или иначе скайповете ще си играят.Какво значение има дали ти е в приятели или не?Като не ти е в приятели неможеш да видиш че са изиграли 100 игри заедно ли?То пак ще си е ясно на всички кои е скайп и кой не.

nasety2
29 февруари 2012

tishou78 И аз сам За дано наистина да го приемат емотиконаемотиконаемотикона

zvezdo_
29 февруари 2012

Не считам че е редно да се испращтат смс със цел да ти зарежда играта по барзо, да имаш право на турнирите да играеш и да не гледаш тапите реклами от които собсвениците на сайта печелят доста пари на всичко това вече има и нова функция със която ако излезнеш от играта 4 пъти ти истриват профила, а това че си плащтал за да играеш никой не те пита(победи-загуби зариди това киснеш въвъ този сайт) Надявам се всички да ме подкрепят

212VIP
29 февруари 2012

tishou78 М да,като се има в предвид,че си умираш да ме пробваш а не искаш да съм ти фремотиконазначи и аз съм заемотикона

only_the_strong
01 март 2012

Браво tishou78, това вече е наистина смислено предложение! Аз лично не искам да имам много приятели защото не играя често, а като имам много приятели, поканите за игра са постоянно. Искам да има играчи когато мога да си ги каня, когато имам желание за игра, а не да се налага да им пращам покани за приятелство за да го правим и после да се налага постоянно да им отказвам поканите за игра когато не ми се играе (доста е неприятно постоянно да отказваш игра на приятели)! А и щом сте се поканили и сте на маса за 2ки, каква е разликата от това дали ще си приятел с него или не?

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш