Здравейте,
искам да предложа нещо, което е важно за всички Белот маняци.Ако ви е писнало от игра срещу некоректни играчи - пишете си мнението.
Аз предлагам да се направи нещо ново, Белот 2, игра в която се играе само на случаен принцип, но с леки подобрения от така познатия ни Турнир.Започваме всички от 1 скала, ставаме примерно Експерт и да има опция игра само с Експерт или нагоре.Сам човек да си избира партовете 1 вид, но без грам идея с кого играе.В смисъл играта ни търси партове, автоматично.И стартира играта, без съгласието на когото и да е.Когато свършим играта чак тогава да ни показва с кого сме играли.Да имаме право на по-една игра с даден играч на маса.Причина избягване на нацелване, да знаем с кого играем и некоректност.Да можем се нацелваме по-няколко пъти на ден с даден играч, но чак накрая на играта да знаем с кого сме играли.
И отново казвам, ако не сме единни никога няма да стане това което искаме!
Ако това някога стане реалност - ще се разбере кой колко ги може в действителност, лека вечер и всичко хубаво
PIECE_LOVE, ти ако можеше грам картите поне - щеше да видиш игрите и от там да разбереш има ли нещо съмнително, това, че някой ол... като тебе е гледал и ни е наказал, не значи нищо.На мен лично никога не ми е пукало за точките и никога няма да играя, ако можех ги осребрявам примерно 10000 точки за 100 лева, що да не играя за точки?Аз играя единствено за забавление и за нищо друго, лек ден ИГРАЧ (puke)
1vs1 как пак все за теб са сляпи бре играчо голям.Аз не сам голям играч мятам си за кеф ,но такива голями играчи като теб ми го развалят от много можене.Хем можещи хем и безочливо нагли,пак и с идеи за чесна игра (puke)
PIECE_LOVE -категорично съм съгласна с теб! Как един от тях не видях да влизат на маса без парт, а сега идеи им хрумват?! Искат да се спре некоректна игра?!
Много се радвам, че искате да решим този проблем. Ние като екип на сайта сме готови на всичко да го решим и се опитваме по всякакъв начин. Идеята не е лоша и ние я мислим даже ще се опитаме да пуснем такъв турнир за коледа, само на играчи с определени резултати.
Идеята е супер и наистина ще е гарант за феърплей. Какво значение има, че е предложена от човек, който няколко седмици след това бива наказан за некоректна игра?!
Истината ще лъсне тогава (ако се въведе новата концепция), и се види КОЛКО и КОИ потербители, избират да играят с тази екстра, по новите правила.
Там майсторите ще си проличат, дали ги бива в танците...а не както сега „една от корифеите на белота” , чийто ник няма да споменавам, но е постоянно зацепен в темата за скайп, прие поканата за игра на мой приятел, и в процеса на игра с пет хода НЕ можа да улучи квинтата му.
Аййййййй стига ве, че то папагала ми, осланяйки се само на инстинкта си, щеше да го отиграе по-добре.
не е чесно това като ти спре нета да ти взима точки ако парт ти бие.особено на двойките.нестига че не ме пита дали да се върна,пускаме на друга маса,а парта да се мъчи без мен.все умове сте тук
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Здравейте,
искам да предложа нещо, което е важно за всички Белот маняци.Ако ви е писнало от игра срещу некоректни играчи - пишете си мнението.
Аз предлагам да се направи нещо ново, Белот 2, игра в която се играе само на случаен принцип, но с леки подобрения от така познатия ни Турнир.Започваме всички от 1 скала, ставаме примерно Експерт и да има опция игра само с Експерт или нагоре.Сам човек да си избира партовете 1 вид, но без грам идея с кого играе.В смисъл играта ни търси партове, автоматично.И стартира играта, без съгласието на когото и да е.Когато свършим играта чак тогава да ни показва с кого сме играли.Да имаме право на по-една игра с даден играч на маса.Причина избягване на нацелване, да знаем с кого играем и некоректност.Да можем се нацелваме по-няколко пъти на ден с даден играч, но чак накрая на играта да знаем с кого сме играли.
И отново казвам, ако не сме единни никога няма да стане това което искаме!
Ако това някога стане реалност - ще се разбере кой колко ги може в действителност, лека вечер и всичко хубаво