× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
aleks1779
16 октомври 2011

Моля кажете ми как да си изтрия акаунта?

21 октомври 2012

i az vi molq dami iztriete profila omrazna mi ot tova djagi ve4e neiskam ni6to ob6to s nego i s boklucite v nego po to4no iztriite mi profila kolko se moje po barzoемотиконаемотиконаемотикона

RELOADED
24 октомври 2012

Изтриването на профил не става от форума. Пишете доклад от формата в ЧЗВ.

20 август 2019

Моля профилът ми да бъде изтрит възможно най-бързо,тъй като не мога да го изтрия сама

AleMo
13 ноември 2020

Мога ли да помоля да ми бъде изтрит акаунт тъй като не го позлвам? Благодаря предварително.

--NiKe--
19 септември 2022

Искам да ми изтриете профила не го ползвам вече!

magitooo
13 януари 2023

Моля да ми бъде изтрит профила! Не го ползвам вече !

Beti20
07 май 2023

Моля да ми бъде изтрит профила! Не го ползвам вече !

todor74de
27 декември 2023

Моля да ми се изтрие профила

14 януари 2024

Как мога да си изтрия профила,като не си помня паролата?

Dimitar_Mut
05 февруари 2024

не желая повече да съм регистриран в djagi.com. причини-емоциите са животозастрашаващи над 75 годишните

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах