× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
JAG4I
13 август 2011

Здравейте!
Много ми се иска след всички промени, да ви напиша колко страхотен сайт се е получил, но ми е адски трудно!!!
Чудесни като идея са 2 неща..........че играта при бързо търсене, наистина започва бързо...и второто е, че е по-трудно на" скайпарите".
Нямам идея какво сте пипали по алгоритъма за раздаване, но сега според мен нещата са ужасни...почти всяка игра, изиграна от мен последните 2-3 дни, е една и съща........налива яко в единия отбор до средата на играта, и след това топката в другия.......смешно е при резултат 127-58, последните 3 раздавания валат и разбира се загуба ......подобни ми бяга и следващите 5-6 игри
Как мислите, нормално ли е от 10 игри .........6 да играя без партньор......../ това при бързото търсене/
И обратно, при опита да заиграем с покана, се оказа че вече почти никой не играе там...........висяхме 30 мин, и не се появи никой......май ни остава да избираме между 2 злини!!!!
Питам се, дали не е време за тотална подмяна на концепцията, защото това определено не е пътя .........получава се малко като кърпежите по пътищата ни....много работа - резултата лош!!!!!

dReam_
13 август 2011

JAG4I точно пък за алгоритъма на белота не ме закачай, защото на мен също не ми харесва и съм си изразявала мнението относно това доста пъти и на различни места. Доколкото разбрах /прочетох/ ще бъде променен. И аз искам тук да няма потребители:
1.които играят мамейки
2.които обиждат
3.които, като им се угоди после решават, че това не ги кефи и искат друго
Мрънкам ли?

_ZloboMiR_
13 август 2011

Много се извинявам, и аз не съм програмист, но колко от критикуващите имат представа от програмен код и алгоритми? Достатъчно хора вече се оплакаха, но никой не предлага нещо конкретно. С плащането на ВИП статуса би трябвало да приемате общите условия, а във всички грамотно написани общи условия се казват поне две неща - "sh*t may always happen" и "we are not responsible for any sh*t happened". На български - "нещо винаги би могло да се счупи" и "не носим отговорност, ако нещо се счупи".

dReam_
13 август 2011

ZloboMiR твоят пост пък няма нищо общо с формулите за алгоритъма, които могат да бъдат променяни, или пак не е така?

mayana
13 август 2011

Аз не мога да разбера след като водя играта защо някой който не обича да пада излиза по време на игра за да е спечели,туй че не умее да губи не му дава право да проваля играта на другите.Моля замислете се над този проблем така всеки ще напуска само и само да спечели.

_ZloboMiR_
13 август 2011

@ dReam_ - Има много общо, но пост в друга тема - http://djagi.sportal.bg/forum/thread/23412-pak-problem-s-belota!/2

sard17
14 август 2011

ЗАЩО ПИШЕМ НЕ МИ Е ЯСНО

titan1
17 август 2011

хиляди теми целящи едно и никой още невзима мерки емотикона

LOVE_NET
17 август 2011

какво безумие - за да блокирам някого трябва да му пиша писмо, че го блокирамемотикона
по-голяма тъпня може ли да измислите?!
истински шедьовър!!!!

jk2cool
24 август 2011

Наистина!!! Това с блокирането е МЕГА куца идея...
Няма ли шанс за някъв директен бутон към профила на съответния потребител емотикона
И друго, често ми се случва по средата на игра някой да реши да "ходи да бере гъби"....а това несериозно отношение, адски ме вбесява.(dull)
Не може ли да се направи така, че чрез директен бутон към профила на сътветния потребител не само да се блокира опцията да не може да ми пише, а блокирането да означава , че този играч никога няма да седне с мен на маса ?!!!
Ако технически е възможно и се направи, това би допринесло и за още една хубавинка.....когато се съмняваш в некоректността на даден играч не е нужно да се оплакваш на Админа и да чакаш от умрял писмо, а с директния клик върху бутона си спестяваш повторни срещи с дразнителя

MalkA_RusalkA
06 септември 2011

Nqmam kirilica ne mi triite posta ! Razdava mi karti obarnati s grub 4erveni емотикона kakvo da obqvq Dopulnitelno mi nqma6e i avatara i tova cqla igra (dull) No igrata se zapisva- smqh емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах