× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
Сейди
03 август 2011

Здравейте, ще бъде много хубаво ако сложите опция с която да можем си трием акаунтите.Понеже 95% от сайта имат поне 3 акаунта, а вие сами казвате, че това не е желателно.
Бих искал да имаме опция за запис на звука (става дума когато влезем в маса и ако има пуснат микрофон да можем си записваме какво се говори, при обиди така ще се доказва лесно)

Премахни рекламата

Сейди
03 август 2011

Забравих да добавя, ако имаме ЕДИТ на коментарите и темите, който пускаме ще е супер емотикона

alets
03 август 2011

Аз съм "за" опция за изтриване на акаунти, но няма да го направят, защото крие рискове за тях.

_ZloboMiR_
13 август 2011

- Стари акаунти се изтриват, ако не се ползват за определен период от време. През този определен период е добре да ги има, за да се следи за какво са използвани. емотикона
- Промяна/изтриване на пост да, но само докато не е застъпен от друг, колкото да се добави нещо или да се оправи печатна грешка. Все пак, ако някои вече е започнал да пише отговор по въпросния пост (което може да се засече при натискане на бутон отговори), то постът, по които се отговаря да се цитира в отговора, дори авторът да го е изтрил след натискане на бутона "Отговор" от отговарящия.

alets
03 март 2022

"- Стари акаунти се изтриват, ако не се ползват за определен период от време. През този определен период е добре да ги има, за да се следи за какво са използвани."

Добър ден! Не съм използвал профила си в продължение на 10 години, може би не е достатъчно дълго, за да се изтрие акаунта ми. Ще опитам с 20 години.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш