Здравейте Имам една идея. Защо в сайта няма свара? Толкова съм търсила в мрежата свара online, но нищо Чета по форуми, че има много желаещи за тази игра online. Кажете си мнението и се надявам да имам отоговор от екипа на Джаги
tishou78 - Играта не е за всеки бе пич.На предната страница съм написал кои карти важат.Казваш че си имал 7 купа - 9 каро - 9 спатия и ти показва 9 точки.В цялата игра жокера е 7 спатия.Ако е бил 7 спатия,щеше да имаш 29 броя.А когато са 3 девятки са 27.И 7 спатия играе за 11 броя в всички карти като,пример:
7 спатия и картa като 10,J,D,K - 21 броя.
7 спатия и Асо - 22 броя.
7 спатия и 2 карти от примерно пики като: 7 спатия,Дама,Поп - 31 броя.
Най големите карти в играта са 3 седмака - 34 броя.
След тях следва 3 Аса - 33 броя.
Тишо ако нещо не разбираш,по-добре не пиши преди да си разбрал играта.Ако нещо не ти е ясно можеш да ме питаш.
P.S.Играта не е за всички.От всяко дърво свирка не става!Но можеш да пробваш.
Скъпи госпожи и господа администратори, днес забелязах несъответствие между правилата и играта. В правилата пише, че три десятки са 10 точки, а в играта ги показва 30. Моля ви поправете си грешката и погледнете внимателно за други такива. Благодаря за вниманието!
Още един който си няма понятие от играта "Свара".Винаги в сварата тройката важи,независимо дали са:
3 - 8 = 24, с 7 спатия(шпока или Йончо) = 27
3 - 9 = 27,с 7 спатия(шпока или Йончо) = 29
3 - 10 = 30, с 7 спатия(шпока или Йончо) = 31
Някои казват че са прочели правилата,ама май не.Още няколко примера:
7♥, 9♦ и 9♣ носят общо 9 точки;
8♣, K♥ и 9♦ носят общо 10 точки;
K♥, 9♥ и Q♣ носят общо 19 точки;
А♠, А♦ и 10♣ носят общо 22 точки;
8♠, А♦ и 7♣ носят общо 22 точки;
7♥, 7♦ и А♠ носят общо 23 точки;
10♦,9♦ и J♦ носят общо 29 точки;
Q♣, Q♥ и Q♦ носят общо 30 точки - Q♣,Q♥ и 7♣ = 31
7♣, K♥ и K♦ носят общо 31 точки;
7♣, А♥ и K♥ носят общо 32 точки.
A♣, A♥ и A♦ носят общо 33 точки;
kakva e tazi banka v koqto ti se pribirat chast ot parite na svarka
edin priqtel imashe 4 000 a kato vlezna da igrae bqha 2 000 kade otivat dr molq nqkoi da mi obqsni
jableto1 Ако твоя приятел има 4К и влезе на маса с 10 чип пода - лимита е 2К.
И като загуби тия 2К,му се добавят други 2К.
На 50 чип пода е до 10К лимит.
На 100 чип пода е до 20К лимит.
1К = 1000 чипа.
2K = 2000 чипа.
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Здравейте
Имам една идея. Защо в сайта няма свара? Толкова съм търсила в мрежата свара online, но нищо
Чета по форуми, че има много желаещи за тази игра online. Кажете си мнението и се надявам да имам отоговор от екипа на Джаги