× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
admin
15 април 2021

Уважаеми потребители,

Утре 16 април в djagi.com ще има безпрецедентна промоция на чипове. Всеки ще има възможност да получи 4 пъти повече чипове в срока на промоцията.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

Премахни рекламата

MaGnetiC
16 април 2021

от колко часа ще е активно това промо днес

karry
16 април 2021

MaGnetiC, oфертата е валидна до 18 април 2021 23:00.

16 април 2021

djakoto - то си личи какъв модератор си била ,дори не знаеш и какви промоций е имало емотикона на черния петък чиповете са х3.

angel_6
16 април 2021

VAL_RESNICK нарочно на супер разсеян ли се правиш не те знам.Отиди в блога и търси по стар пост от бившия админ дзен там ясно пише,че за черен петък е имало промоция по 4 ама нали е по добре да пишем глупости да се намерим в приказки емотикона

16 април 2021

angel_6 - ами търси ти моето момче ,при мен лично не е имало такава промоция.обещавам на следващия черен петък да пусна тикет ,защото сега се чувствам ощетен емотикона

djakoto
16 април 2021
16 април 2021

djakoto - съжалявам ,но тази година си купих и бяха х3. ако си спомняш добре ти също си купи за бинго и си бяха като на обикновенна промоция,трябвало е да се възползвам 2017г. емотикона

__DaRReW__
16 април 2021

Черният петък в краят на ноември 2020, аз си купих, и бяха х4.

Ана-Тамара
16 април 2021

"безпрецедентна промоция на чипове" и "защото аз за първи път виждам да дават чипове х4"
Не се обсъжда година ,а" безпрецедент ",и "за първи път" което видяхме не е.

karry
16 април 2021

Промоцията е специална, защото не е черен петък и за това се набляга на нея.
Спрете вече с безпочвени нападки за думи, часове, минути и тем подобни дребнави провокации.

Тази тема е заключена от администратор!
Бисквитките в браузъра Ви ни помагат да предоставим нашите услуги. С влизането в Djagi Вие се съгласявате да ги използваме. Научи повече Разбрах