× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
Стоян
14 март 2021

господин Администратор защо заключвате темите в форума защото не са ви удобни ли вместо да ги заключвате можете да отговорите на зададените въпроси от нас потребителите защото нашето мнение уж беше важно за вас къде ви е свободата на словото къде ви е обективността и това ли ви е развитието на сайта да заключвате теми и да не отговаряте назначавате модове които до преди няма и месец са наказвани за скайп ако продължавате по този начин ще загубите доста потребители 10 човека ако напуснат сайта ще загубите още 30 които са приятели с тези 10 а останалите ще спрат да зареждат ние сме хората които ви влагаме приходи в сайта загубите ли нас губите и сайта и ще дойде ден в който ще съжалявате в инвестицията си за това се замислете хубаво как ще се отнасяте с нас потребителите ако загубите потребителите после трудно ще се върнат и ще останете само с модераторите и приближени хора до тях

Премахни рекламата

Стоян
14 март 2021

TempestadM
ще пиша както си искам самата ти написа в една от анкетите че не сме на конкурс по правопис и самата ти каза че хора които са наказвани в форума нямат място в екипа а сега като разбра кой е в екипа мн. бързо си смени мнението емотикона

fallen_in_love
14 март 2021

Имам предложение модераторите да нямат право да играят в игрите в сайта и да не участват в класациите.Не знам как става, но особено тези които играят белот веднага си вдигнаха галгите,което е непосилно за обикновените играчи.Веднага светва лампичка дали всичко е честно.В този смисъл добри играчи бягат от сайта .Помислете хубаво по този въпрос.

klaus_
14 март 2021

Кристална крава ще скоча на моста и ще се изсера в муцуната ти.

Magitta
14 март 2021

Стоян-Като гледам ,правописа ти е добре,но не е лошо понякога да слагаш точки и запетайки.Продължавам да твърдя, че потребители, злоупотребили в игри, нямат място в екипа.Има имейл, пиши там , защото тук само се нагнетява обстановката и се изпокарахме за глупости.Не може все напред с рогата да вървим.

elistas
14 март 2021

Feel_Good_Inc- Primum non nocere За 12г. тук не съм била свидетел на такова разединение и скандали. Ако за теб е нормално в екипа да бъде потребител наказван за измама за мен не е. Ако за тебе е нормално този нов член на екипа да бъде предложен от същите модератори. който са го наказали за мен не е. Ако за теб е нормално новите лица в екипа да постигнат такъв хаос, какъвто сайта не помни за мен не е. Нанесоха се повече вреди, от колкото помощ.
TempestadM-Виждам, че държиш на правописа, повече отколкото на това, какво се случва в сайта. В такъв случай няма да е лошо да си коригираш щпацията и след това да се замислиш за събитията до момента. Какъв беше смисъла от тази манипулирана анкета, щом ден след като се смениха стари членове на екипа, бяха заместени от некоректни играчи. Това ли е промяната към, която се стремим? Запитай се, е ли възможно такъв екип да работи за доброто на сайта? Аз съм силно обезнадеждена.
Потребителите имаме право да изказваме мнение, да даваме идеи, както и да търсим отговори. Кой и защо допусна да се стигне до положение крадеца да вика дръжте крадеца.?!

princesa lea
14 март 2021

Имам конкретен въпрос към администратора на сайта.Как за няма и 24 часа се назначиха и съкратиха двама нови членове на екипа?Защо половин час,след като вчера бяха качени на стената в екипа целият сайт знаехме,кои са те?Тази информация е изтекла от член на екпа на Джаги.Редно е той да бъде отстранен,защото това е недопустимо.Модераторите имат прекалено много права,едно от които е да могат да четат посланията на картичките и подаръците,не дай Боже и нещо друго да могат да четат.Не желая модератор,който не ми е в приятели да има бесната привилегия да ми отваря чат,когато той ми е жълто или червено и да ми нарушава личното простанство с тъпизъм дали някой е мъж жена или кой какво е казал.Таня визирам теб.Отговор на въпрос съврзан със сайта задавам в тикет система и оттам ми се отговаря.Това е пълна клюкарщина и вече не се търпи.

Magitta
14 март 2021

elistas-Иронията ти за правописа е неуместна.Да те питам, ти къде беше преди промените?Защо сега се сети да искаш, да изискваш и да претендираш?Ако имаш съмнения, че вота в/от анкетите е манипулиран , има имейл, пишеш, обясняваш, искаш проверка .Сайта се превърна в бойно поле за абсолютни глупости.Продължавам да твърдя, че потребители, злоупотребили в игрите, нямат място в екипа.За старите членове на екипа , ще се въздържа, защото няма да ми стигне форума да пиша........Сайта има нужда от свежа глътка и ако ние се разделяме и се караме помежду си, няма да постигнем нищо.С някои неща съм съгласна с теб,но не това е начина.Колкото на теб ти пука за сайта, толкова и на мен и на всички останали.Спирам до тук.Желая ти приятна вечер.

klaus_
14 март 2021

Кристална крава,ако те шибна с чука ще ти се върне ли мозъка ?

elistas
14 март 2021

ТempestadM-там където и ти. Съжалявам, но не те видях да бродираш Свобода или Смърт. Аз където трябва съм писала, не държа да го афиширам и не смятам за нужно да се налага да пиша там, при положение, че имаме екип, който би трябвало да отговаря за всяко свое действие или бездействие. Дълбоко съжалявам, че отстояването на позиция за теб е глупост. Когато се правят промени са за по-добро. Ти виждаш ли нещо добро, в това да ти предложат наказани играчи? С взимането на това решение, с какво екипа показа, че е заменил нещо старо и неработещо? Стана малко като пременил се Илия, пак в тия. Ако ще се налага за всеки въпрос да пишем имейли, за какво тогава ни е този екип и форум? Това, което аз виждам като потребител е силно негативно настроение между потребителите породено от тази анкета, последвано от възмущение от назначението на новите модератори. И не на последно място некомпетентност на екипа при избора им. Бих помолила потребителите да се замислят, дали ни чака по-доброто и да реагират при всеки опит за злоупотреба. Свежите нови идеи, които ни бяха обещани се превърнаха в това фиаско. Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко!!!

Буб
14 март 2021

Аз съм съгласна с princesa lea, защото дискретността трябва да е на първо място в един работен екип. Това е конфиденциална информация, която е редно само Администратор да уведоми, освен ако същият не й е позволил.
Не смятам и, че трябва да бъдат задължени да се представят пред аудиторията. Важното е да са коректни, да си вършат работата прецизно - в тая връзка се съгласявам и с останалите, че наказвани играчи не трябва да влизат в екип.

А тия анкети са пълна боза. Другият път, ако ще е така, предлагам да пуснете направо една анкета "Кой модератор искате да освободи мястото си?" или "Кой модератор най-много одобрявате в работата му?" и никовете като отговори. И по-нагледно ще решите тогава по гласност колко човека да махате, като толкова ви е трудно да прецените сами. Като цяло съм много против такивата анкети, сякаш са с цел да се предизвиква повече свада. Оставате и нарочно критиките по хората във форума все едно сме в селски клюкарски мегдан, а полезните теми като за брейв браузър триете.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш