× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
Зафър Небесний
23 септември 2014

Уважаеми потребители,

Поради зачестилите оплаквания, че определени лица се представят за администратори или модератори или с поведението си внушават такава позиция в структурата на екипа, сме длъжни да изясним следното:

1. Профилите на всички лица, които са свързани по някакъв начин с поддръжката и развитието на сайта са публикувани в страницата Екип.
2. Всеки член на този екип има индикация в профила си - Администратор, Модератор, Програмист.
3. Когато осъществявате комуникация с член на екипа посредством чат също има ясна индикация за това -надписът в червено ADMIN горе до името.
4. В сайта няма „скрити админи“ и всички нередности се докладват по определения за това начин. Ако имате проблеми или въпроси използвайте официалната форма за контакт или се обърнете директно към член на екипа. Препредаване на каквато и да било информация чрез трети лица е нежелателна и недопустима.

Всички лица, които с действията си декларират принадлежност към Екипа ще бъдат санкционирани със забрана за ползване на сайта.
Първият санкциониран е MaLko_GaDeN, -ArRoW-,tonixxx, X-team, _DiVoTo_AnGeLcHe_

Премахни рекламата

Зафър Небесний
24 октомври 2014

Вторият "администратор", който получава бан от сайта за изключително нагло поведение, заплахи и изнудване към потребители е -
deniito, emsi_69, dissrespect, inbown, biseRooo, bilkamenniqt, buenovista, adkens

-Black-Swan-
22 януари 2016

За нееднократни заплахи към потребители за бан , представяйки се модератор от сайта "сребърният медал " в тази класация получава :
The-VaRkoLak, Your_bad_boy, _Pasti4kaa, MaRtin-Max, _Weezy_, MARC_, -bryTaL3n-, -_MaRtin_-, -WoRLd-, _Sslancety_

Тази тема е заключена от администратор!