Тук може да разговаряте по различни теми и неща , които ви са забавни и интересни. Част от правилата за форума няма да важат , а именно - спам , флууд ( прекаляването с емотиконките ) , както и правилото за избягване на разговори от типа на "Здравей" , "Как си ?" , и т.н.
Всички останали публикации , ще бъдат третирани по правилата на форума и ако ги нарушават , ще бъдат санкционирани.
За пореден път екипът на сайта демонстрира своето безочие, като с поредното си безсмилено действие изтри почти изцяло Форума- а по-точно: близо 406 теми и 6.338 коментари. Каква нагласт, нали?
Но не съвсем! Изглежда джаги имат специално отношение към Белота, защото докато теми за останалите игри бяха изцяло премахнати, то Белота е на специална почит и неприкосновеност.
АКО ОБИЧАТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ЗА БЕЛОТА, ТАКА КАКТО НАПРАВИХТЕ С ДРУГИТЕ ИГРИ!
Ще спра до тук, за да не обиждам (макар и напълно заслужено някои)...
Много често на Хавайското парти не ми отразява,че опонента ми карал ход,а също не му отнема и от плодовете,за да го е пропуснал.Искам да питам само при мен ли се случва или и други са го забелязали? Благодаря преварително
Не може да публикуваш два пъти подред
Инфо
Инфо
Инфо
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Тук може да разговаряте по различни теми и неща , които ви са забавни и интересни. Част от правилата за форума няма да важат , а именно - спам , флууд ( прекаляването с емотиконките ) , както и правилото за избягване на разговори от типа на "Здравей" , "Как си ?" , и т.н.
Всички останали публикации , ще бъдат третирани по правилата на форума и ако ги нарушават , ще бъдат санкционирани.