× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
admin
29 януари 2013

Предложения за развитието на играта Други игри

Премахни рекламата

Karfiol13
06 август 2017

Направете записи и за играта 3.5.8 ( блато ) , че и там е пълно с некоректни играчи и понеже нямате записи няма как да се докаже това !

night-23
31 август 2017

мисля си,че игра като МОНОПОЛИ би била забавна и приятна

admin
14 октомври 2017

С цел по-качествено обслужване на нашите потребители сме разработили напълно нова система която има за цел да се установи като единственото място където можете да получите отговори на вашите въпроси, предложения, оплаквания и др.

Тази тема във форума ще бъде заключена, като вашите предложения свързани с игрите можете да изпращате в новата ни система на адрес:

https://www.djagi.com/helpdesk/?addTicket&catId=7

L0ves2
20 април 2019

Казват ,че шишето вече не е както преди.Било по забавно и по весело Сега имало много играчи-хейтъри(малки деца) които разваляли играта. Има ли възможност да се въведе функцията първите двама които седнат на масата да решат дали даден играч(потребител) дали да седне на масата или не и това да не влияе на класацията?

sweeetdevil
02 декември 2019

Да питам и аз. Играта Блек Джек дали ще се обновява като другите игри, защото през пуфин браузъра забива яко за телефон!?

-Black-Swan-
02 декември 2019

sweeetdevil , играта Блек Джек ще бъде обновена , но на по-късен етап . Желая Ви успех!

Magitta
07 август 2020

Виждам , че в играта "Хавайско парти",има нови опции за избор на игра.Не зная от кога са, но аз днес ги видях.Маркирах на игра с 2 к и в играта влезе потребител, когото съм блокирала .
Преди блокирах некоректните играчи с цел да не ми влизат в игрите, но днес влезе точно такъв ,когато пуснах търсачката.
Нека това да важи за всички по избор игри в "Хавайско парти".

-Black-Swan-
07 август 2020

TempestadM , след въвеждане на масите със залог опцията за блокиране на даден потребител отпада .Това се отнася само за играта, не и за останалите възможности като писане на лични съобщения ,чат и т.н.Отговор защо това е така може да намерите във форума в секцията за белот, където е задаван този въпрос.Желая Ви успех!

Magitta
07 август 2020

Прочетох отговора в секция за белот и според мен това не е редно.Блокирала съм доста хора за некоректна игра или поради други причини и ВИНАГИ има с кого да играя, тоест потребители които НЕ съм блокирала..Как така се реши, че няма да има с кого да се играе, при положение, че във форума няма нито една засегната тема по този въпрос?Някой писал ли е, че няма потребители с които да играе в сайта!?Доколкото имам наблюдения , сайта има висока посещаемост , така, че отговора "няма с кого да се играе" е малко комичен.

evgeni1955
11 август 2020

Даже пък аз мисля, че който попадне в графата "блокиран", би трябвало да има възможност за реабилитация. Този който е блокирал някого, даже вече не си и спомня кого, а и за какво го е блокирал. Все ми се струва че може нещо да се измисли.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш