× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
karry
11 октомври 2011

Изникват проблеми с които се сблъскваме в скоро време, а именно невъзможността да каним партниори на игра,да ни зареди дадена игра и да чатим.Проблемът идва от новия упдейт на Adobe Flash Player.
Ще разкажа на мен какво ми се случи,та ако има други с същия проблем да си го решат.
На статичния комп си преинсталирах без проблем новата версия на Adobe Flash Player и нямах никакви проблеми да си играя в сайта с всеки браузер.
Когато обаче седнах на лаптопа изникнаха проблеми.Играта Воден сват когато поисках да я играя екрана ми почерня,не можех да каня,не можех да чатя и не можех да започна игра (белот). Пробвах през 2 браузера и нямаше никакво значение проблемът си седеше.Преинсталирах флаша и пак нищо.Инсталирах 3ти браузер и с него нямах проблем да отварям чатове и да каня за игра.В последствие се оказа,че когато съм свалила новия браузер то той се е инсталирал автоматично с новата версия на Adobe Flash Playera.
Затова сега ще ви покажа как и от къде точно да си свалите приставките за да не попадате в подобни ситуации.
Първо за да видите дали имате старата или новата версия на Adobe Flash Player започнете игра на билярд,след като ви зареди играта дайте десен бутон на самата игра.Ще ви се отвори панел и най долу ще ви покаже с коя версия на Adobe flash player сте.Прилагам снимка за по голяма яснота.На снимката се вижда че е с старата версия на Adobe Falsh playera.
http://prikachi.com/images/392/3916392e.jpg
Влизате в този сайт
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
и сваляте тази приставка която е заградена в червено както е показано на снимката
http://prikachi.com/images/370/3916370J.jpg
Записвате и инсталирате като преди инсталацията не забравяйте да си затворите браузера.
След инсталирането за да проверите дали сте завършили успешно инсталирането влизате пак в играта билярд и цъкате пак десен бутон на играта и трябва да ви покаже че вече сте с новата версия на Adobe Flash Playera както показвам на снимката
http://prikachi.com/images/390/3916390M.jpg
Успех и голямо мерси на екипа,проблема не идва от тях.

Премахни рекламата

beberona
17 октомври 2011

Здравейтеемотикона незнам точно каде да пиша и към кого да се обърна! ония ден на 15.10.2011 година влязох в профила си.Насинах да играя белот... но играта така и не зараде в порядака на 3 часа. Вчера пак реших да пробвам и играх без никакъв проблем на която и игра да избера.Днес проблема пак не лице! Не може да ми заредят игрите! До сега съм нямала проблеми с този сайт... то и тук вече имам.Към кого да се обърна за да ми помогне!!!!????!!!!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш