Промените касаят определянето нивото на играчите и максималния и минималния брой точки, които могат да бъдат спечелени или загубени.
Определянето на нивото на играч ще става спрямо неговите победи/загуби, а не както беше обявено по-рано спрямо рейтинга.
За целта ще има графично изобразяване на нивото на играчите.
Максималният брой спечелени/загубени точки ще бъде 16, а не както в предната таблица 18.
Минимално могат да се спечелят/загубят 4 точки, а не както бяха обявени 2.
Perpetuum - Аре като не си запознат не мрънкай, че на хората им писна от твойте размисли и страсти. Нивата са Начинаещ(Сиво-без оцветяване), Зарибен(Зелено), Напреднал(Жълто), Експерт(Оранжево) и Майстор(Червено). Кво по-точно не ти е ясно?! Ето ти ги 5 нива, ако не можеш да броиш повтори 1ви клас, току виж успееш да преброиш до 5
Успех шаранчо, щото ти си най-големия. Хората си свършили работата,кво повече искаш? Не спря да ревеш, бебе безподобно, осъзнай се!!
много не ми е ясно това с точките,макар,че имам и средно образование,но на падналия да му се дават повече,отколкото на билият силен играч е много конструктивно-предложете го и на ,,БФС'',Аа именно като води силният отбор на другия да му се дават да бие дузпи,че да не изпадне с рейтинга?яко!
valevgd - Кфи ги блещиш бе леле (dull) Ей аман от такива като тебе бе, немам думи. Аре като не сте запознати, как стоят нещата в тоя сайт въобще не си правете труда да се изказвате. То па бива бива, ама тва ваща идиотщина никъде я нема бе Олеее "На падналия му се давали повече точки" Я ходи се прегледай, средно или начално имаш предвид, щото има голяма разлика, а си личи, че и грам не си се научил си използваш сивото вещество, бегай легай не се мъчи с трудни за тебе размисли
в момента преусмислме тази наши стратегия и съвсем скоро ще предложим много по справедлив вариант, който не повтаря грешките на самата система. В нея ще се заложи основно на увеличен минимаен брой игри, много малко на пуснати игри или при напискане ще се губи много.
ако може да направите така че ръчно да се обявяват терците белотите кварти квинти и т.н. а не автоматично както е сега.И друго на първа ръка като му кажа квинта много ясно че ше ме оцели нека след първата ръка да се обявяват терци квинти и други работи
ам не е трудно за разбиране пример..... тегля вале парта ми казва на първа ръка кварта и веднага го разбирам къде е ,друго си е да го каже на втора ръка
А защо ви трябваше изобщо да го барате сайта???Преди като се виждаха точките на играчите си беше най добре.За мене тази рейтингова система е пълна боза (puke) някой си с 50 победи и 30 загуби е майстор а тоя дет е с над 100 зарибен
Е, писна ми и на мен. Това с рейтинговата система е пълна недомислица. Печеля 6 точки, а губя 16 е 3 мои победи са равни на 1 загуба. На нищо не прилича. Ще си буксувам на едно място. Недомислица!
Не може да публикуваш два пъти подред
Инфо
Инфо
Инфо
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Промените касаят определянето нивото на играчите и максималния и минималния брой точки, които могат да бъдат спечелени или загубени.
Определянето на нивото на играч ще става спрямо неговите победи/загуби, а не както беше обявено по-рано спрямо рейтинга.
За целта ще има графично изобразяване на нивото на играчите.
Максималният брой спечелени/загубени точки ще бъде 16, а не както в предната таблица 18.
Минимално могат да се спечелят/загубят 4 точки, а не както бяха обявени 2.
Забележка: Белота за сега няма да се променя!